Ce inseamna hosting si domen







 http://hostoptim.com/
Salut prieteni, as vrea sa ma impart cu voi cu citeva cunostinte din domeniul tehnologiilor de hosting.

Ati observat deseori pe internet notiunea de hosting sau domen, dar sunt convins ca multi nu stiu ce inseamna si pentru ce este nevoie de hosting. Hosting este de fatp un server ce contine spatiu pentru stocarea saiturelor. In internet sunt o multime de furnizori de hosting, ce ofera tutror utilizatorilor contraplata serviciile sale. Din servicii se are invedere planuri tarifare de domene, hostinguri si alte servicii. Ca incepatori de detinatori ai unui sait este deajuns sa stiti ce inseamna hosting si domen. Mai simplu spus hostingul este spatiul unor saituri, fiecare avind si o panela de administrare. Desigur sunt si alte servicii pentru saituri, insa acestea doua sunt de baza si de start.

Accesati pagina www.hostoptim.com si faceti cunostinta mai profunda cu acest furnizor, preturi foarte mici si servicii de calitate.


Sper ca cu notiunea de hosting sunteti deja cunoscut, daca e asa atunci mergem mai departe si continuam cu notiunea de domen. Notiunea de domen in linii generale inseamna adresa saitului, adica ca sa integeti mai bine, mai sus am indicat adresa www.hostoptim.com, aceasta este domenul saitului adica si totodata adresa lui. Fiecare sait are un hosting si un domen, dar poate avea si mai multe domene, fiecare domen este unic si nu poate fi identic cu altul. Fiecare domen incepe cu numele domenului, dupa care urmeaza terminatia lui de genul .com, .ro, .ru, .net, org, sau altele spre exemplu ca si domenul hackermd.org. Acuma cred ca stiti si citeva din ceea ce inseamna domen. Daca sunteti cointeresati sa detineti un sait, accesati pagina www.hostoptim.com, acici veti obtine un sir de reduceri la servicii si veti fi informati mai detailat de suportul lor.

Ceea ce tine de pret, pretul unui hosting variaza in dependenta de furnizorl la care ati apela, insa nu totdeauna pretul coincide cu calitatea, asa ca fiti atenti ce procurati deoarece unele hostinguri costa foarte scump insa calitatea si optiunile pe care le ofera compania nu se deosebesc ba chiar si pot fi mai slabe.
Un furnizor de hosting poate vinde la fel si domene, certificate si alte servicii, ceea ce este foarte comod pentru utilizator, neavind nevoie sa procure serviciile de la furnizori diferiti. Hostingul poate fi achitat de la o luna, trei, sase, un an si mai mult, domenul se achita anual, incepind cu un an in sus, dar pot fi si unele exceptii spre exemplu domenul .ro poate fi procurat pe termen nedeterminat.
==============================================
Suntem recunoscatori pentru email, socializare si comentarii, succes!! :)

Introdu emailul tau si primesti articole gratis:

Apasa mai jos, arata si prietenilor
В Blogger В Twitter во ВКонтакте В Одноклассники В Мой Мир В Facebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu