Cum sa salvez informatia de pe calculator defectat

 
    Uneori se intimpla sa se defecteze calculatorul si anume hard discul, astfel acces la informatia din calculator nu va fi posibil. Dorind sa intri in discul respectiv windowsul va cere formatarea partitiei,


 si daca facem aceasta atunci se va pierde toata informatia. Daca ati patit asa problema si aveti informatie importanta, nu va grabiti sa formatati discul, va voi prezenta o solutie simpla si rapida de a salva fisierele.
Sunt cazuri cind informatia din calculator este foarte importanta, avind pretul mai mare decit calculatorul, si chiar foarte pretuita. Asa problema se rezolva insa nu toti stiu de asta si neavind incotro iau si formateaza discul crezind ca nu au incotro. Consider ca informati ape care va voi da o sa va ajute mult. Cu asa problema m-am confruntat si eu, informatia era foarte importanta, am cautat multe solutii pe internet, insa fara nici un succes, pina la un moment am dat de o programa care m-a ajutat foarte mult, se numeste "EASEUS Data Recovery Wizard".


 Softul este simplu pentru utilizare si se paote folosi orice persoana, avind la dispozitie chiar acel calculator cu partitia defectata, trebuie doar de pornit programa, de ales tipul de fisiere care trebuiesc salvate. Softul va incepe cautarea si va face backup la ele pe alt disc din calculator. 

descarca EASEUS Data Recovery Wizard 


==============================================
Suntem recunoscatori pentru email, socializare si comentarii, succes!! :)

Introdu emailul tau si primesti articole gratis:

Apasa mai jos, arata si prietenilor
В Blogger В Twitter во ВКонтакте В Одноклассники В Мой Мир В Facebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu