Cum se monteaza un fisier ISO

Denumire Daemon Tools
Versiune 4.461
Licenta Shareware
Sistem de operare Windows xp/Wista/7/8
Limba English
Marime 7 mb

Descriere:


  In ultimul timp tot mai des si mai des se folosesc asa programe ca Daemon Tools, ULTRA ISO, si alte utilituri care monteaza fisierele iso. Sa montezi un fisier iso este foarte usor, mai intii tebuie sa fie fisierul in calculator dupa care urmam instructiunile de mai jos, mentionez ca sa montezi un fisier este asemanator cu punerea unui disc in CD-ROM sau DVD-ROM. Daca calculatorul dispune de DVD-ROM care include si RW atunci in my computer putem observa iconita cu imagine de disc si cu descrierea spre exemplu la mine e insemnat cu:   " DVD RW" , la alte calculatoare difera din cauza tipului de dispozitiv sau sistemei de operare.
Daemon Tools in acest scop face inca o iconita cu imagine de disc care este virtuala, ceea ce calculatorul intelege cai la fel ca si un CD-ROM sau DVD-ROM. Dupa ce instalam Daemon Tools (uneori se cere restatare dupa instalare) vom observa ca va aparea in my computer iconita la fel ca si un CD-ROM sau DVD-ROM. Credca deja va dati seama carei scopul acestui soft, sa monteze imaginea (sau discul virtual). Dupa montare se va observa ca in iconita din my computer va fi discul montat.
 - De ce trebuie de montat un disc?

 - Pentru jocuri, unele jocuri cer discul original, aceasta insa daca instalam joaca de pe imaginea discului, atunci e bine sa lasam discul montat si sa ne jucam fara ca sa punem discul in CD-ROM sau DVD-ROM.
 - Cind descarcam discul cu joaca, soft sau altceva e  mai usor de instalat de pe discul virtual decit de copiat pe disc.
 Ca sa va fie mai clar va prezint o descriere  cum se monteaza imaginea ISO:
  1. Descarcam Daemon Tools de mai sus din download mirror.
  2. Instalam in calculator, se va instala automat, dupa care va trebui sa porniti softul si sa asteptati pina cind se va crea dispozitivul virtual, facem restartare daca se cere.
  3. Deschidem softul.
  4. Apucam cu mausul imaginea iso pe care vrem sa o montam si-i dam drumul in soft, va aparea calea unde se afla fisierul iso, selectam calea si apasam pe play, in imagine e incercuit cu rosu:
  5. Daca dorim s scoatem imaginea iso apasam pe stop, in imagine de mai jos este incercuit cu rosu:

In asa fel se monteaza si se demonteaza un fisier iso, e asemanator cu punerea si scoaterea unui disc din calculator numai ca discul nu exista ci e virtual pe hdd, sper ca va fost de folos si succes!


Atentie!!! Pentru a deschide fisierul descarcat este nevoie de winrar!!!!
Descarca winrar aici
NU UITAM DE LIKE FACEBOOK SI ODNOKLASSNIKI, MERSI SI SUCCES!!!!
==============================================
Suntem recunoscatori pentru email, socializare si comentarii, succes!! :)

Introdu emailul tau si primesti articole gratis:

Apasa mai jos, arata si prietenilor
В Blogger В Twitter во ВКонтакте В Одноклассники В Мой Мир В Facebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu