Nu sunt ca şi toţi!

  Majoritatea blogerilor fac multe greseli, uitind ca blogul trebuie sa se evidentieze de celelalte. Din punct de vedere vizual logotipul joaca un rol foarte important in blogging, intrind un oarecare cititor pe blog fara de logotip, chiar daca a citit citeva articole si i-a placut, dupa ce va iesi posibil ca nu se va mai reintoarce si nu-si va mai aduce aminte niciodata de blogul vostru.


Faceti ca cititorilor sa le ramie in memorie blogul vostru si anume faceti-va un logotip .

Logotipul va fi brendul vostru in retea, ginditi-va ca fiecarie companie, echipa de fotbal si multe alte organizatii au logotip, nu lasa-ti pe ziua de miine cind o sa aveti trafic mai bun, puneti-l chiar din start.

Dar logotipul e jumatate din lucru, nu trebuie sa uitam de nisa si de contentul blogului, intrind pe blog cititorul trebuie sa ramina pe el, sa-l atraga si sa stie ca se va intoarce inapoi pentru ca e ceva de folos, i-i va prinde bine.
NOTA! cu cit e mai simplu blogul cu atit e mai clar pentru un om simplu!

Dupa cum am observat eu si nici eu credca, majoritatea blogerilor umple blogul cu tot nenecesar, adauga totul ce se poate de adaugat si cit mai mult pe blog: contoare la nimereala, traficuri web, diferite gadgeturi fara de nici un folos, ceea ce face o casa din blog, pentru un om simplu care va nimeri pe acest blog, va fi mai greu de inteles sa caute si sa gaseasca informaitia pe blog.
 Nu face sa repetati dupa altii, nu umpleti blogul cu casa!!!
 Un alt punct al acestui articol :

Nimic nu distruge mai tare bussinessul blogging-ului din start ca publicitatea!

 majoritatea doresc cit mai repede sa-si publice reclamele de la google sau nare importanta de unde, aceasta este inca o greseala .Interesant cum va cistiga blogul bani daca el este vizitat de 20 de oameni pe zi? nu va citiga aproape nimic. Daca vreti ca blogul vostru sa va aduca bani destui, atunci publicati anunturile numai atunci cind veti avea de la 500 de vizitatori pe sutca. In primul rind de ce asa?
motorul google spre exemplu, la adresarea de anunturi , mai intii socoate citi vizitatori si cit e de popular blogul, si in dependenta de popularitatea blogului google va da o reclama mai scumpa. In al doilea rind , pentru un blog incepator , care abia isi aduna cititori,  cum si am mai spus trebuie sa fie cit mai clar, publicitatea si anunturile il va incurca, cu timpul spre exemplu cind deja cititorul va sti totul cum si unde sa navigheze pe blogul vostru, nu-l va mai impiedica nici un fel de publicitate, din contra , ii va aparea interes ca a aparut ceva nou.

Nu va fugariti dupa anunturi, concentrati-va mai intii la aceea cum sa va faceti blogul sa fie de folos oamenilor, astfel ve-ti reusi sa obtineti si bani!

Ca sa ai un cistig trebuie mai intii sa investesti bani in blog!

Daca sa ne uitam la istoria diferitor companii am afla ca pentru a incepe o cariera trebuie la inceput sa depui mult efort, timp si deasemenea si bani, plus la asta trebuie sa stii precis pe care cale mergi si unde ai sa ajungi, asa si in blogging, trebuie efort, timp si bani, veti zice ca banii veti investi dupa ce va va aduce cistig blogul, aceasta insa nu e chiar corect, mai bine investeste de la inceput si daca stii precis ca se va primi atunci nu trebuie sa-ti para rau de bani, pentru ca peurma vei avea cu mult mai mutli! Deci bloggingul e si bussiness, dar bussinessul e la rindul sau nu numai cistig dar si investitie...Ma veti intreba: oare nu e posibil de creat un blog care sa aiba multi vizitatori si in acelasi timp sa nu investesti nici bani in el?
Da e posibil , dar asa ceva e foarte rar, si plus la asta pentru un om simplu va trebui sa munceasca zi si noapte ani de zile pina cind va obtine un asa rezultat.
Asa ca va propun sa nu jeliti bani pentru ceea ce faceti. In blogging trebuie investiti bani ca si in orice business ci tocmai peurma vei avea cistig. Un lucru important este ca poti sa obtii o suma mai mica decit ai investit, deaceea trebuie de facut totul cu cap, ca peurma sa ai un venit bun.

==============================================
Suntem recunoscatori pentru email, socializare si comentarii, succes!! :)

Introdu emailul tau si primesti articole gratis:

Apasa mai jos, arata si prietenilor
В Blogger В Twitter во ВКонтакте В Одноклассники В Мой Мир В Facebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu