Primul pas in blogging

    Nu ma indoiesc ca pentru un incepator este foarte dificil sa faca un blog. Mai intii trebuie sa aveti un scop concret pentru ce aveti nevoie de un blog. Majoritatea bloggerilor o fac pentru bani, insa 90% din ei aleg drumul gresit, aceasta se intimpla din cauza ca nu stiu destula informatie. Acest articol l-am publicat pentru a fa informa si a va arata calea corecta pentru un incepator blogger.

Sunt convins ca sunteti deja cunoscut cu blogul meu, daca nu atunci faceti cunostinta mai aproape, deoarece in timpul apropiat veti deveni prieteni.:-) .Scopul acestui blog este de a va ajuta sa inlaturati acele greseli pe care majoritatea blogerilor le face din momentul de start. Anume din cauza acestor greseli majoritatea oamenilor nu au incredere in blogging si lasa aceasta ocupatie spunind ca "bloggingul e o minciuna, ca niciodata nu vei reusi sa cistigi bani cu un blog si asa mai departe", iar daca nu lasa blogul atunci cistiga capici si cheltuie multa vreme in internet si la calculator.
 Tineti minte ca veti cistiga bine numai atunci cind blogul va deveni popular, va avea o baza bine determinata de informatie, si va aduna multi cititori !!!!!!! Pentru a atinge acest scop urmeaza lectiile urmatoare.

==============================================
Suntem recunoscatori pentru email, socializare si comentarii, succes!! :)

Introdu emailul tau si primesti articole gratis:

Apasa mai jos, arata si prietenilor
В Blogger В Twitter во ВКонтакте В Одноклассники В Мой Мир В Facebook

Un comentariu:

  1. Buna ziua,
    Sunt diferite modalitati de a face bani pe net,nu multi dar daca aveti si referali mai puteti castiga si din inscrierile acestora.Mai jos aveti diferite linkuri de inscriere:
    http://lucreazaonline.ro/1530
    http://www.marketglory.com/strategygame/nvbv
    http://www.neobux.com/?r=hjyu54
    http://www.maildirect.ro/inregistrare/ba7dcae5e4a08704c7afc8badddc6d1
    http://www.viespar.ro/?reff=125167e08ef5fa8ccd148309fcc19776
    Succes tuturor !

    RăspundețiȘtergere