Cum sa maresc vizitatori pe sait



   Citeva tehnici care iti vor mari traficul de vizitatori pe sait




 1) Publicitate pe alte saituri. Prima metoda foarte buna si din punctul meu de vedere este cea mai buna e sa faci reclama pe alte saituri destinate special pentru acest scop . Cum functioneaza? foarte simplu: reclama pe care ai creat-o ei o publica plus o inprastie in toate sferele de internet pe care le au, se primeste ca o panglica de paiangen in centrul careia se afla satul vostru. Din cele mai bune saituri care ar putea sa-ti mareasca traficul sunt:

  1. Google AdWords;
  2. Anunturi Facebook;
  3. Adbrite;
  4. Clicksor;
  5. eTarget;
  6. Coozila;

 2) Postarile regulate maresc traficul. Dintr-o parte abonatii vor astepta noile postari, plus ei vor fi anuntati prin newsletter(email) la noile postari, din alta parte google indexeaza postarile noi si astfel se nareste probabilitatea de a avea mai multi vizitatori. Insa trebuie sa nu uitam ca articolele trebuie sa le facem cit mai interesante, atragatoare si nu in ultimul caz clare pentru cititor.


3) Lasati comentarii cu linkuri pe site-uri de aceeasi nisa. Google va fi mai satisfacut daca va indexa si unele linkuri  din alte bloguri sau saituri. Trebuie sa stiti ca google indexeaza totul ce se petrece pe blogul dvs.


 4) Newsletter. 




Creati un newsletter pe blog , aceasta va va ajuta sa anuntati vizitatorii si abonatii despre noi articole, isi vor reaminti de blogul dumneavoastra. Ce inseamna newsletter uite aici.


 5) Organizati un concurs. Concursul la fel este o solutie destul de buna de a atrage vizitatori. Organizati un concurs si in functie de obiectiv stabiliti tematica si detaliile concursului, apoi publicati concursul pe retelele sociale si pe alte saituri.


 6) Promovati site-ul in retelele sociale. 




Din retele sociale, cele mai populare sunt: odnoklassniki, twitter, facebook, google plus, vk.com etc. 



 7) Scrie si publica articole in alte siteuri si forume. Aceasta iti va aduce la fel un rezultat destul de impunator insa trebuie de respectat unele reguli ca fiind :sa alegi articolele pe care le publici de aceeasi tematica sau nisa cu blogul tau, saiturele pe care publici trebuie sa fie de incredere si serioase.

8) Linkuri in wikipedia. Aici la fel se afla cei mai multi cititori pe care trebuie sai atragem pe blog.


9) Promovarea fluxului RSS (feed RSS). Publicarea unui feed RSS (flux RSS). Ce inseamna feed rss uite aici


10) Inscrierea in directoare. Inscrierea in directoarele romanesti si straine se poate face semi-automat folosind applicatii free gen AI Roboform sau Website Submitter. Despre Website Submitter uite aici.

NU UITAM DE LIKE FACEBOOK SI ODNOKLASSNIKI, MERSI SI SUCCES!!!!
==============================================
Suntem recunoscatori pentru email, socializare si comentarii, succes!! :)

Introdu emailul tau si primesti articole gratis:

Apasa mai jos, arata si prietenilor
В Blogger В Twitter во ВКонтакте В Одноклассники В Мой Мир В Facebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu